NAGYVÁRADI TIBOR ERNŐ KÉPZŐMŰVÉSZETI ALAPÍTVÁNY ÉS GALÉRIA
NAGYVÁRADI TIBOR ERNŐ KÉPZŐMŰVÉSZETI ALAPÍTVÁNY ÉS GALÉRIA
Pontos idő
 
Naptár/Ajánló
2017. Szeptember
HKSCPSV
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
<<   >>
 
Névadónk, Tibor Ernő festményei

 
Elérhetőség

 
Rólunk írták

 
Sajtóvisszhang

 
Blogok, Honlapok

 
Hasznos linkek

 
Vendégkönyv

 
Háttérzene
 
G-mail
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Bemutatkozó
 
* HÍREK/CIKKEK

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Kiállítás Ferenczi Károly alkotásaiból

  2014.03.17. 08:01

Ferenczi Károly képzőművész Rémálmok – Remények című kiállításának megnyitójára került sor március 13-án, csütörtökön a Partiumi Keresztény Egyetem (PKE) kiállító terében.

Válogatás 20 év gyermekmunkáiból

  2014.03.16. 20:05

A Kismarja Közösségéért Egyesület és a Tibor Ernő Galéria szervezésében, Kismarja község önkormányzatának támogatásával március 19-én, szerdán 17 órától Válogatás 20 év gyermekmunkáiból címmel kiállítás nyílik a hajdúszoboszlói megyei gyermekrajztábor anyagából a Tibor Ernő Galériában. Köszöntőt mond Széll Katalin és Pető Ferencné, a Kismarja Közösségéért Egyesület elnöke. A tárlatot megnyitja Ferenczi Tünde rajztanár, tárlatvezető Kiss Mária, a szaktábor grafikai vezetője. Közreműködik: S. Németh Katalin, Trifán László és Kinda Péter.

Forrás: Bihari Napló

Borús napokra derűs képek

  2014.03.15. 18:48

Képzőművészet és költészet összefonódása jellemezte azt a családias hangulatú tárlatnyitót, melyet a Tibor Ernő Galéria (TEG) alkotó közösségének munkáiból állítottak össze szerda délutánra a nagyváradi Agnulli Dei Idősek Otthonában. A kiállított akvarellek, grafikák, festmények egy részét az alkotók a szeretetotthonnak ajánlották fel.

Az anyag és a tűz szeretete - Jakobovits Márta tárlata a hajdúvárosban

  2014.03.02. 21:07

az anyag (3)

 

 

 

Emlékezés címmel a Nagyváradon élő és alkotó neves képzőművésznek, JAKOBOVITS MÁRTÁNAK az alkotásaiból nyílik tárlat február 28-án, pénteken 10 órakor a nagyszalontai Arany János Emlékmúzeum nagygalériájában. A kiállítást március 9-éig lehet megtekinteni. A Ferenczy Noémi-díjas keramikus, aki tagja a Magyar Művészeti Akadémiának, több érzelmi szállal is kötődik a hajdúvároshoz. Erről és több minden másról is mesélt lapunknak.

 

 

Csoportos kiállítás

  2014.02.26. 16:28

A videó megnyitásához kattints a képre!

Tusrajzok költőisége

  2014.02.23. 10:04

 

A jelenleg Sárándon élő, ám Debrecenben alkotó Vincze László grafikusművész tusrajzaiból nyílt tárlat szerdán, délután Nagyváradon, a Partiumi Keresztény Egyetemen. A szépszámú érdeklődőt Forró László, a Királyhágómelléki Református Egyházkerület előadótanácsosa köszöntötte az immár hagyományossá vált, magyar képzőművészek alkotásait bemutató sorozat keretében megejtett vernisszázson.

Tóth Ágnes: Pokol az emeleten - Könyvbemutató

  2014.02.21. 09:15

 

 

 

Tóth Ágnes Pokol az emeleten című publicisztikai regényét mutatták be február 18-án 18 órakor a váradi Tibor Ernő Galériában. A borítón Rob Ibolya képzőművész alkotása látható. A könyv végén lévő képmellékletben dokumentum-, illetve riportfotók találhatók.

A Litera Print Kiadó gondozásában megjelent kötetről a szerzővel Szűcs László, Várad és az Erdélyi Riport lapok főszerkesztője beszélget.

Felléptek Trifán László zeneszerző, előadóművész és Kinda Péter nagybőgőművész, akik az írónő megzenésített verseit adták elő.

Részleteket S. Bodor Mária bábművésznő olvasott fel. 

 

 

 

Verses- zenés irodalmi előadás Anne Frank naplórészleteinek felhasználásával.

  2014.02.19. 19:41

 

 

2014. február 22-én, 17 órai kezdettel tart előadást,

"Gyermekkorom a háború”

címmel

Bényei Annamária

a Tibor Ernő Galériában (Nagyvárad, Kanonok sor 11.).

 

Meghívó könyvbemutatóra

  2014.02.12. 08:33

 

Meghívó

Szeretettel meghívlak a Pokol az emeleten c. publicisztikai regényem bemutatójára február 18-án, kedden délután 18 órakor, a váradi Tibor Ernő Galériába. (Kanonok sor, Bunyitai könyvtár bejárata).

A Litera Print kiadó gondozásában megjelent kötetről Szűcs László, a Várad és Erdélyi Riport lapok főszerkesztője beszélget velem.

Fellép Trifán László zeneszerző és Kinda Péter nagybőgőművész, akik a megzenésített verseimet adják elő. Felolvas S.Bodor Mária bábművésznő.

A könyv a helyszínen 30 lejért megvásárolható.

Tóth Ági.

 

Nagyváradi fotográfusok kiállítása Élesden

  2014.02.03. 12:10

A második alkalommal megtartott Szathmári Pap Károly Nemzetközi Fotográfiai Fesztivál (melyet a  nagyváradi Euro Foto Art Egyesület szervezett a romániai kulturális minisztérium védnökségével) tette lehetővé néhány váradi fotós kiállításának megszervezését Élesden, tájékoztatott Tóth István fotóművész, az egyesület és a Tavirózsa Fotóklub elnöke.

Az Octavian Goga Könyvtár kiállítótermében egy 44 fekete-fehér és színes fényképből összeállított tárlat tekinthető meg. Morvay-Szabó Edina, Ágoston Zsolt és Bodó László munkái alkotják a kiállítás anyagát. A három fotográfus 2013-ban végezte el a közismert nagyváradi Tavirózsa Fotóklub által szervezett fotóművészeti tanfolyamot (amit Tóth István vezetett), és ennek befejeztével, a zárókiállításon mutatták be a legsikeresebb alkotásaikat. Ezzel párhuzamosan a három fotográfus alkotásai szép sikerrel szerepeltek több hazai és nemzetközi szalonon. Például a Világban Élő Román és Magyar Fotóművészek VIII. Nemzetközi Szalon zsűrije Morvay-Szabó Edina Éva két alkotását is elfogadta. Ágoston Zsolt Kompozíció című képét a XI. Premfoto Nemzetközi Szalon zsűrije plakettel díjazta. Az Élesden kiállított képek a fotóművészet több ágazatát is bemutatják, mint például: tájkép, portré, akt, szociofotó, esszé és riportkép.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Aktív tagok

 
A tagság alkotásai

 
Tárlatok

 
Alkotótáborok

 
Irodalmi estek

 
Rendezvények

 
KÉPTÁR

 
Házimuzsikusaink

 
Kisfilmek

 
Visszatekintés

 
Menü
 
Számláló
Indulás: 2012-12-15
 

Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    &#9835; Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! &#9835; ZL Hungary &#9835; ZL Magyarország &#9835;    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG